Üzleti Utaztatás

Szállás

Irodai keresőinket használva, legtöbbször a népszerű utazás keresők áraitól kedvezőbben, minden szállás típust tudunk foglalni. Fontos, hogy csak jó vendégelégedettséggel rendelkező hoteleket ajánlunk, a meghatározott igényeknek megfelelően.

Repülőjegy

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal, mindig a személyre szabott igényeknek megfelelően foglaljuk a repülőjegyeket, Teljes körű ügyintézésünkhöz tartozik az online utasfelvétel elkészítése, valamint a speciális kérések megvalósítása is.

Vonatjegy

Külföldi utazását vonattal tervezi?
Fontos a környezettudatosság az utazásai során is? Mi segítünk megtalálni a legjobb menetrendet és a legkényelmesebb lehetőségeket!

Transzfer

Utasaink részére igény szerint repülőtéri transzfert is biztosítunk, Budapest és környékén saját exklúzív gépjárműveinkkel. De nem csak belföldön, partnereinknek köszönhetően külföldön is leszervezzük repülőtéri transzferét!

Autóbérlés

Szeretne kényelmesen közlekedni üzleti utazása során? Érkezéskor vegye fel akár a repülőtéren bérelt autóját, mi itthonról mindent elintézünk! Biztonságos foglalási rendszerben, ellenőrzött és megbízható partnerekkel dolgozunk!

Autóbuszbérlés

Szakmai utak esetén, külföldi partnerek városnézése során is készséggel állunk rendelkezésre. Céges partnereink szívesen választják új, jól felszerelt saját Mercedes Sprinter autóbuszunkat!

Biztosításkötés

Üzleti utazás esetén szívesen ajánljuk a már megszokott betegség-,baleset-poggyászbiztosításokon felül éves biztosításainkat, hogy mindig biztonságban tudhassuk utasainkat!

24 órás asszisztencia

Válassza teljeskörű ügyintézésünket, 24 órás asszisztenciával! Rugalmas kiszolgálás, cégre szabott egyedi ajánlatok!
Takarékos és hatékony megoldás, hiszen a mi kollégánk az Ön kollégája is!

Hírlevél feliratkozás
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.